A hangár

latkep

 

Sokan nem is gondolnánk, milyen értékeket rejt fõvárosunk.

 

Óbuda nyüzsgésétõl csupán 3 kilométerre, már kanyargós erdei úton találjuk magunkat, mely felvezet a Hármashatár-hegy tetejére, Budapest csúcsára.

 

Innen teljes nyugalomban nézhetünk le városunkra, indulhatunk erdei sétára, vagy a bátrabbak elstartolhatnak siklóernyõvel, sárkányrepülõvel a szélrózsa minden irányába.

 

Itt található a magyar ultra könnyû repülés egyik bölcsõjét alkotó Petõfi Sándor Repülõiskola néhány épülete, melyek ma egyrészt otthont adnak a repülés kedvelõinek, túrázónak, sportolónak, a természet és csillagok szerelmeseinek másrészt egyre több programot biztosítanak az ide látogatóknak.

 

Az erdõs, kilátós természetvédelmi területen, a hatalmas fenyõk, és tölgyek között bújik meg a mi Hangárunk is.

 

                     ejjelifeny

 

A tekintélyes kõépület, hajdanán számos vitorlázó-repülõgép otthona volt.

 

A gépek a repülés technika változásával, a „csúzlizás” megszûnésével lekerültek a völgybe, hogy a nagy sík repülõtéren húzzák fel õket.

 

A megüresedett, és kivételes adottságokkal rendelkezõ Hangárt sok barátunk segítségével felújítottuk, így most már a lehetõ legkedvezõbb feltételekkel szervezhetsz rendezvényt nálunk 100-600 fõ részére.

 

Kiváló helyszín esküvõhöz, lakodalomhoz, céges rendezvényekhez, koncertekhez, privát bulikhoz, vetítésekhez, sajtótájékoztatókhoz, bemutatókhoz, sport rendezvényekhez, gyermek programokhoz, élménybeszámolókhoz.....

 

Rengeteg különleges program lehetõséget kínálunk, úgy mint:

ökörsütés, bográcsozás, karaoke, éjszakai akadályverseny, kalandtúra, rekeszmászás, barlangászat, íjászat, terep-teherautón "csapatösszerázás", lézeres lövészet, óriás tábortûz, repültetés tandem siklóernyõvel, sárkányrepülõvel, vitorlázó repülõvel, csapatszállító repülõvel....

Egyéb különleges kívánságokra is nyitottak vagyunk!

 

Várjuk megkeresésed!